לחץ/י לקריאת אודות סדנת “בין העולמות – נשמות מתקשרות מהעולם שמעבר” או “פגישה אישית” (הכוללת תקשור עם נשמה).
נשמות הינן ישויות אנרגטיות של אנשים שנפטרו, והשילו את גופם הפיסי. במהלך חיינו, הנשמה שהסכימה לבוא לגלגול חיים נוסף, נכנסת לגוף פיסי ומאותו הרגע היא כבולה לחוקי החומר. עם מות הגוף הפיסי, הנשמה משתחררת מחוקי המימד הפיסי ומתחברת חזרה למימד הרוחני, שבו אלמנט הזמן, המקום והמרחב אינו קיים.
הנשמה היא דואלית ומורכבת מרבדים רבים. כאשר היא בוחרת להגיע, חלק ממנה נמצא איתנו, ויכול להיות שחלק אחר ממנה כבר התגלם בגוף אחר וחלק נוסף נשאר בעולם הרוח. יש לה אפשרות להיות בכמה מקומות בו זמנית. (זכרו שאין אלמנט של זמן ומקום לנשמה).
הנשמה יכולה ליצור קשר עם בני אדם החיים במימד הפיסי לפי בחירתה, באמצעות מדיומים או אנשים הפתוחים לראייה או לשמיעה על חושית.
אין מדובר בסיאנס, שבו מפריעים לנשמות בפעילותן בעולם שמעבר ומושכים אותן בכוח, אלא מדובר ברצונה החופשי וביוזמתה של הנשמה להגיע ולעזור. הן אלה שבוחרות אלו מסרים להעביר ועל מה לענות. מכיוון שמדובר בד”כ בנשמה אהובה שהיתה קרובה אלינו, לרוב רצונה של הנשמה להגיע, להעביר מסרים שלא הספיקה לומר או שאנו לא הספקנו לומר. לעזור לנו לסגור מעגל בהתמודדות עם האובדן, לענות לשאלות פתוחות, לפתור כעסים או ייסורי מצפון על התנהגויות שונות ועוד, במטרה לשפר את איכות חיינו.
מכיוון שנשמות אלו חיו במימד הפיסי שלנו, הן מבינות הרבה יותר טוב את קשיינו וכאבנו ויכולות לתת לנו הנחיות ועזרה רלוונטיות יותר לצרכים שלנו.
מכאן, אפשר להבין כי המסרים אינם מפחידים. להפך, המסרים לרוב נאמרים בצורה אוהבת, אמפתית, סלחנית ואף עם הבעת חרטה במידה והנשמה מבקשת סליחה. לפעמים אפילו מתקבלות אמירות מצחיקות, שנונות, וברכות לרגל חגיגות שונות המעוררות תגובת שמחה וצחוק.
מפגש תקשור עם נשמה הוא תמיד מפגש מרגש מאוד, גם עבור המתקשר וגם עבור האדם עבורו מתקשרים.
הנשמה בד”כ מביאה את עצמה בדמותה הארצית, כפי שהייתה בזמן שחייתה כאן על פני האדמה. לפעמים היא תגיע בדיוק כפי שהייתה לפני פטירתה ולפעמים בדמות צעירה יותר או בריאה יותר כדי להראות שהיא בסדר.
על-מנת שנזהה במי המדובר, הנשמה מביאה סימני היכר היכולים להתבטא במראה: שיער, לבוש, פריט כלשהו כמו שעון מיוחד, או שתראה משהו שייחד אותה כמו נגינה על גיטרה, חוט ומחט (נשמה שהיתה תופרת), סירי בישול (נשמה שדרך הביטוי שלה בחיים היה דרך האוכל) וכו’. כמו כן, היא תראה דרך התנהגות או רגש שאפיין אותה: שמחת חיים, עצב, סדר ונקיון, דומיננטיות…
אני חווה את שלל ומגוון הסימנים שהנשמה מראה, ומעבר לכך גם חווה את האנרגיות שהנשמות מעבירות דרכי. כלומר, אם הנשמה מביעה שטף של אהבה, אני חווה במלוא העוצמה את רגש האהבה שעובר דרכי. אם הנשמה מביעה צער וחרטה על מעשיה, אני חווה את מידת הצער והחרטה בתוכי…
הגיעה אלי נשמה אהובה, אמה של בטי, אישה בשנות הארבעים שלה, אשר איבדה את אימה לפני כשלוש שנים. אמה הגיעה באנרגיה של “עייפות וצער מהחיים”, והראתה לי כי כך היא התנהלה בחייה כאן. קיבלתי שהאנרגיה מזכירה אנרגיית שואה. היא פנתה לבתה ובקשה ממנה שלא תהיה כמוה, שתהיה בשמחת חיים. בטי אכן אישרה כי בהתנהגותה היא דומה לאמה יותר משרצתה ושאמה אכן יוצאת שואה וחייתה כל חייה בעצבות וסגירות גדולה. הנשמה הגיעה כדי לעזור לבתה לשחרר את העול, שהיא לקחה על כתפיה מאז היותה קטנה ובת לניצולת שואה.
מקרה אחר בו הגיעה אלי נשמת אישה צעירה בת 23, שהלכה לעולמה בעקבות מחלת הסרטן. אביה, אמיר, שפנה אלי לתקשור עימה התרגש מאוד למרות, שלא כל כך האמין שזה אפשרי. בתו הגיעה מבעוד מועד והראתה לי מספר דברים שאפיינו אותה: שיער ארוך מאוד, יפה, מנגנת על פסנתר ואף הקליטה מספר שירים שהיא כתבה ושמרה בטייפ. תיארה את האישיות שלה כאישה מלאת שמחת חיים, משוחררת, קצת בוהמית, שאהבה להשתעשע עם תכשיטים רבים עליה. היא ביקשה להעביר מסר לאביה כי היא אוהבת מאוד את המצבה שעיצבו לה (שאלה שהעסיקה אותו מאוד וציין אותה רק בסוף התקשור) ושקראה את המכתב שהשאיר לה בחלקת הקבר (שוב, עובדה שלא ציין מראש). היא ביקשה שיקשיב לאחד השירים שהקליטה כי הוא מיועד עבורו. היא גם ביקשה ממנו להפסיק לבקר אותה כל כך הרבה בבית הקברות ולהדליק לה נר אחד בלבד. ציינה, שזה מעציב אותה לראות אותו דועך ולא ממשיך בחייו. שידע שהיא אוהבת אותו ומשגיחה עליו ואף נמצאת לידו הרבה מאוד, בעיקר כאשר יושב לקרוא עיתון בבוקר. לסיום, הרימה כוס לחיים לקראת חגיגה וכששאלתי את אמיר במה המדובר, ציין כי הוא בדיוק חגג יום הולדת.
אתם יכולים לשער כיצד אמיר חש לאחר התקשור. תערובת של שמחה, געגוע, התרגשות, הכרת תודה והקלה שיש המשך…
מי כמוני יודע, לאחר שאיבדתי את בעלי למחלת הסרטן (“רלי“), שזוהי דרך מדהימה לדעת ולהרגיש שאתם באמת לא לבד, שהנשמות החליפו אמנם מצב צבירה מפיסי לרוח, אך הם עדיין איתנו, תומכים, מלווים ועוזרים בשעת הצורך ורוצים אך ורק את טובתנו.
זה נפלא לקבל מסר אוהב ומחבק, לשחרר כעסים שלא הצלחנו להביע, להבין מדוע הדברים התרחשו כך ולדעת שיש המשך… זו ברכה וריפוי לכל הצדדים.
למי שמעוניין לדעת יותר על נשמות והעולם שמעבר, מומלץ מאוד לקרוא את הספר “מסע הנשמות” וספר ההמשך “גורלן של נשמות” של ד”ר מייקל ניוטון.
אני מזמינה אתכם לבוא למפגש תקשור אישי, בכל נושא המעסיק אתכם בשלב זה בחייכם ו/או לתקשור עם נשמה (“פגישה אישית“), להצטרף לסדנת “נשמות מתקשרות מהעולם שמעבר“ או להצטרף לקורס “פשוט לתקשר פשוט“, לפתח את היכולת הטבעית שלכם לתקשר ולקבל מסרים בעבור עצמכם ויקירכם, על-מנת שתוכלו ללכת את דרככם ביתר קלילות ושמחה.
לקביעת מועד לפגישה / להצטרף לקורס: דברו איתי.
שלכם באהבה
רלי